Complexul Locativ
"SELECT"
STR. CARAGIALE
Despre complex
Complexul Locativ "SELECT " este amplasat în inima sectorului Buiucani pe strada I. L. Caragiale 24. În apropierea complexului este situat parcul de pe str. N. Costin. Obiectul reprezintă un ansamblu locativ de clasă înaltă. Scara interioară este din marmură naturală și granit de calitate înaltă. Apartamentele dispun de o priveleşte panoramică și balcoane deschise cu balustrade din inox. La construcţia Complexului locativ sunt utilizate tehnologii moderne.

Carcasa casei este construită din beton armat - rezistență maximă la seism (9 Baluri), umplutura pereţilor exteriori şi interiori este realizată din cărămidă roşie: un material ecologic în construcţie. Faţada casei este termoizolată cu plăci din vată minerală combinate cu polisterol.
Accesibilatea la transportul public oferă posibilitatea locatarilor de a se deplasa în orice direcţie a oraşului.

Locuitorii acestui complex dispun de o parcare subterană și în curte şi spaţiu de joc amenajat pentru copii. Curtea Casei va fi monitorizată video asigurînd securitatea locatarilor.

Pardosele calde în blocurile sanitare.

New Căldura este asigurată prin instalarea cazanului invidual BOSCH, pentru fiecare apartament în parte cu posibilităţi de reglare a temperaturii în fiecare odaie prin intermediul regulatorului termostatic. Ansamblu Locativ va dispune de instalarea geamurilor Salamander, sticla Low-e, 3 rânduri de sticlă.
New Locatarii Complexului vor beneficia de un ascensor silențios și modern.




Galerie
Planimetrii
Faceți o programare online
sau sunati la 079 911 701

                                                 Etape

Contacte
mun. Chișinău, str. Mioriţa 44
vasigur@mail.ru
vasigurimobil@mail.ru

COPYRIGHT © 2019 VASIGUR GROUP