Despre noi
Infiinţată în anul 2009, compania de construcţii Vasigur-Grup și-a propus să aducă siguranţă, modernism și calitate în casele tuturor cumpărătorilor.
Cele mai înalte standarde europene, calitatea materialelor și confortul oferit oamenilor au fost de la bun început obiective-ţintă.
Din anul 2009 aducem fericirea la noi acasă. Sute de familii împlinite care locuiesc în siguranță și calitate.
Calitatea este un standard
Complexele Vasigur-Grup sunt proiecte rezidențiale premium dedicate din suflet pentru confortul Dvs. Sunt gândite pentru a înbunătăți calitatea vieții prin importanța pe care o oferim planificării apartamentelor și a zonei de amplasare.
Venim în întîmpinarea dvs cu o varietate de apartamente ca la final să alegeți pe măsură locuința care vi se potrivește.
Luxul a devenit standard
Holuri luminoase și amenajate pentru confort.
Holul și scările complexelor noastre va fi prima imagine care va rămâne în viziunea dvs. De aceea, alegerea materialului este foarte importantă pentru noi ca să vă putem oferi zâmbetul pe față de îndată ce veți intra. Interiorul holului și scărilor vom combina marmura naturală și granit de înaltă calitate ca să avem ca rezultat un aspect elegant și impunător.
Securitatea
Securitatea este la fel unul din cele mai importanți factori în alegerea unui apartament. De aceea complexele Vasigur Grup dispun de ogradă privată de tip închis cu teren de joacă amplasat în curtea casei ce oferă copiilor posibilitatea să se bucure de copilărie în siguranță. Curtea casei fiind monitorizată video și asigură siguranța locatarilor.
Frumos nu doar pe interior
Stilul unic al caselor noastre oferă o eleganță uimitoare.
Complexele noastre se diferențiază prin designul unic și calitatea superioară a materialelor de construcție.
Valorile Noastre
Complexe Locative de clasa PREMIUM
Finisarea lucrărilor în termenul stabilit
Geamuri Salamander, 5 camere, sticla Low-e
Încălzire autonomă individuală
Construirea pereților din cărămidă roșie
Izolare Fonică si termică a pereților și pardoselilor
Curte privată, monitorizată video
Scara interioară din marmură naturală, granit
Contacte
mun. Chișinău, str. Mioriţa 44
vasigur@mail.ru
COPYRIGHT © 2019 VASIGUR GROUP